Miramar

El restaurant


Paco Pérez és un dels cuiners que més bé ha entès la cuina del peix, com si hagués estat tocat per les aigües fresques, fructíferes i màgiques del cap de Creus. El seu restaurant és una talaia arran de mar, des de la qual es veuen els vaixells de pesca del port de Llançà. Nascut a Osca i arribat a Llançà amb sis mesos, als 11 anys va començar la seva vida a la cuina professional, entre les tapes del bar La Peña, de Llançà. Va millorar l’ofici amb tapes i racions a Madrid i va culminar l’aprenentatge amb dos mites de la cuina universal: Michel Guérard i Ferran Adrià. Es va casar amb Montse Serra, qui li va donar un cop de mà a la fonda familiar fundada el 1939. Junts, el 1997 van començar a situar el Miramar a l’avantguarda de la cuina. El 2006 va obtenir la primera estrella Michelin i el 2010, la segona. A més, s’ha reconegut amb dues estrelles L’Enoteca, el seu restaurant a l’Hotel Arts, a Barcelona, i amb una el restaurant Cinco, de l’hotel Das Stue, a Berlín.

El cuiner


  • Paco Pérez

    Paco Pérez

    La cuina de Paco Pérez al Miramar sorgeix del respecte i la tradició pel producte més proper i exigent, portant-lo fins a l’avantguarda més
    innovadora.

Miramar

  • Direcció

    Passeig Marítim, 7, 17490 Llançà
    www.restaurantmiramar.com
    +34 972 380 132

  • informació pràctica

    Gener i febrer tancat.
    Tancat dilluns, excepte a l’agost, i diumege nit.

AVANTATGES DEL PASSAPORT

Consulta les teves estrelles