Massana

El restaurant


El matrimoni format per Pere Massana, a la cuina, i Anna Roger, a la sala, regenta des del setembre del 1986 un prestigiós restaurant al carrer Bonastruc ça Porta, al costat del viaducte de Renfe, entre l’última seu del Banc d’Espanya i la Devesa, a Girona. És un restaurant senyor, basat en el producte de qualitat i la tradició, amb tocs de modernitat. Una de les gràcies del Massana és el fet d’haver fusionat la cuina gironina amb la cuina marinera de la Selva, d’on és Anna Roger, i amb la del Penedès, d’on és Pere Massana. De fet, mai no han oblidat la tradició de donar la benvinguda als assistents amb una copa de cava. Al Massana sempre han volgut aprofitar les innovacions que ofereix la tecnologia més moderna, tot i que defensen la cuina clàssica, ben feta, amb un bon producte i amb bones coccions, en què apliquen les tècniques més avançades, cosa que els ha portat a crear alguns grans plats emparentats amb l’avantguarda.

El cuiner


  • Pere Massana

    Pere Massana

    Només des del compromís d’entendre la cuina com una posta en escena podrem assegurar que vida, salut i taula formen una harmonia de valors indestriables.

Massana

  • Direcció

    Bonastruc de Porta, 10, 17001 Girona
    www.restaurantmassana.com
    +34 972 213 820

  • informació pràctica

    Tancat Nadal, 10 dies a l’agost, diumenge i dimarts nit.

AVANTATGES DEL PASSAPORT

Consulta les teves estrelles