Les Magnòlies

El restaurant


Isidre Fradera i Roser Gomà modelen contínuament el restaurant que van obrir l’1 de juliol del 1996 en una torre senyorial dels jardins de Can Badés, a Arbúcies. I amb el xef argentí Víctor Trochi conformen la personalitat d’un restaurant que ofereix una cuina de mestissatge respectuosa amb la cuina catalana i els productes de la Selva, casada amb ingredients i tècniques d’altres cultures culinàries. El mes de novembre del 2012, Michelin va reconèixer la seva cuina en concedir-los una estrella per a la Guía Roja del 2013. La cuina de Víctor Trochi treballa constantment per sorprendre la clientela amb els seus plats. Es tracta d’un cuiner que absorbeix l’entorn: els bolets, la caça i les coses de pagès, com el xai de Can Blanc, els pollastres de Mas Ollé o el peix de Blanes.

El cuiner


  • Víctor Trochi

    Víctor Trochi

    L’atreviment, la diversió i la tradició, tres aspectes indispensables perquè els clients surtin amb un bon gust de boca i la sensació d’haver passat una molt bona estona.

Les Magnòlies

  • Direcció

    C. Mossèn Antoni Serres, 7, 17401 Arbúcies
    www.lesmagnolies.com
    +34 972 860 879

  • informació pràctica

    Tancat durant el gener.
    Dilluns i dimarts tancat.

Consulta les teves estrelles