Les Cols

El restaurant


Les Cols, situat en una antiga masia senyorial als afores d’Olot, és un espai en què conflueixen la cuina i l’arquitectura més avantguardistes amb models tradicionals i arrelats al territori. El 2002 l’equip RCR Aranda, Pigem i Vilalta Arquitectes hi va dur a terme una reforma espectacular, arran de la qual van rebre molts premis, inclosos el FAD, el 2003, i el Contractworld.award, el 2005. El 2011 es van encarregar del saló de banquets, impressionant, lluminós, translúcid, original i arriscat, que van concebre com un prat. El risc en l’arquitectura també es transmet a la cuina: Fina Puigdevall i Pere Planagumà apliquen fins al límit la seva militància en el «quilòmetre zero», l’austeritat, la càrrega emotiva i el compromís amb els productes garrotxins. El 2005 van rebre la primera estrella Michelin, i el 2010 van ser reconeguts amb la segona.

El cuiner


  • Fina Puigdevall

    Fina Puigdevall

    La cuina de l’estacionalitat i del paisatge rural de la Garrotxa; sòbria però essencial; austera i humil però intuitiva, íntima i autèntica.

Les Cols

  • Direcció

    Ctra. de la Canya, s/n, 17800 Olot
    www.lescols.com
    +34 972 269 209

  • informació pràctica

    Tancat de l’1 al 21 de gener, del 3 al 9 d’agost, diumenge nit, dilluns i dimarts nit.

AVANTATGES DEL PASSAPORT

Consulta les teves estrelles