Els Tinars

El restaurant


Els germans Marc i Elena Gascons ja són la tercera generació de la família Gascons-Lloveres i Palagós Vergés d’un negoci nascut el 1918 al passeig de Sant Feliu de Guíxols com a restaurant, que, posteriorment, va esdevenir una sala de festes. El 1978, el fill dels fundadors i pare dels actuals gestors, Eduard Gascons, va traslladar el negoci a la Costa de l’Alou, on Llagostera es fon amb l’Empordà i la vall d’Aro. Ell i la seva esposa, Maribel Díaz, van convertir aquell indret en un santuari gastronòmic, que va gaudir d’una estrella Michelin entre el 1985 i el 1994. El 2009, amb Marc Gascons a la cuina i Elena a la sala, el restaurant va recuperar l’estrella Michelin, gràcies al bon servei i a una aposta ferma per la qualitat del producte i per la cuina empordanesa clàssica, sense renunciar a la creativitat.

El cuiner


  • Marc Gascons

    Marc Gascons

    La nostra cuina es basa en la gastronomia tradicional de l’Empordà i els seus productes. A partir d’aquí, posem al dia les receptes d’ahir i actualitzem els plats més tradicionals. 

Els Tinars

  • Direcció

    Ctra. de Sant Feliu a Girona, Km 7.2, 17240 Llagostera
    www.elstinars.com
    +34 972 830 626

  • informació pràctica

    Tancat del 12 gener al 12 febrer.
    Diumenge nit, i dilluns, excepte agost.

Consulta les teves estrelles