Els Brancs

El restaurant


Situat en una terrassa orientada a ponent, sobre un petit penya-segat a la platja del Bonifaci, en un costat de Canyelles Petites, a Roses, hi ha els Brancs, el restaurant gastronòmic de l’Hotel Vistabella. Després d’una etapa que s’estén des del 1963 fins al 1999, i aprofitant que el 2000 l’hotel estrenava la categoria de cinc estrelles, comença la transformació del restaurant. La incorporació de Cedric Vernaillen i Manel Núñez aporta una visió més avantguardista a la cuina. Més endavant l’equip es completa amb l’entrada dels fills dels propietaris, Marlon i René Veitl, que sumaran noves idees al projecte inicial. El 2009 Javier Cabrera es fa càrrec dels fogons del restaurant, que ha revolucionat en quatre anys, apostant per la creativitat però conservant l’essència de la cuina catalana, i harmonitzant tècnica i producte. El 2013 obté una estrella Michelin.

El cuiner


  • Rafa Zafra & Gonzalo Hernandez

    Rafa Zafra & Gonzalo Hernandez

    El mar i la terra com a eixos bàsics d’on ens nodrim, la creació portada a la taula. Una cuina que s’arrela en la tradició mediterrània, envoltada del toc d’eclèctic que això comporta.

Els Brancs

  • Direcció

    Av. de José Díaz Pacheco,, 17480 Roses
    www.elsbrancs.com
    +34 972 256 008

  • informació pràctica

    Tancat del 25 octubre al 15 d’abril i dilluns.

AVANTATGES DEL PASSAPORT

Consulta les teves estrelles