Ca l'Enric

El restaurant


Els germans Joan, Isabel i Jordi Juncà Monteis són la quarta generació d’una família de restauradors de la Vall de Bianya, que el 2007 van rebre una estrella Michelin i que les principals guies i revistes reconeixen com a grans dominadors de la cuina de la caça i dels bolets. Ubicat al començament del Capsacosta, és un lloc modern i confortable, un espai de sofisticada rusticitat i una cuina cinegètica. Per això, Ca l’Enric va ser l’escenari del simposi del llibre El crepuscle de la becada, de Jaume Coll, sobre aquest ocell, un dels productes més desitjats per qualsevol gastrònom al llarg de la història. El celler és extraordinari i l’oferta de destil·lats, excel·lent.

El cuiner


  • Jordi Juncà

    Jordi Juncà

    El sabor és l’essència de tots els nostres records culinaris. El sabor és el que queda al nostre pensament després d’haver assaborit passionadament la cuina de la memòria.

Ca l'Enric

  • Direcció

    Ctra. de camprodon, 0, 17813 La Vall de Bianya
    www.restaurantcalenric.cat
    +34 972 290 015

  • informació pràctica

    Tancat del 25 desembre al 20 gener i de l’1 al 20 juliol.
    Dilluns, diumenge nit, dimarts nit i dimecres nit.

Consulta les teves estrelles