Ca l'Arpa

El restaurant


Pere Arpa i Montse Lao van obrir el 1999 El Rebost d’en Pere, un bistrot petit i acollidor que va ser reconegut amb una estrella Michelin el 2006, que han renovat cada any. El 2008 van traslladar l’establiment a Ca l’Arpa, una casa del 1910 que va ser rehabilitada i oberta com a restaurant-hotel. Situats al centre de Banyoles, al Passeig, molt a prop de la plaça Major, un dels carrers més emblemàtics de la ciutat  de l’Estany, Ca l’Arpa és un dels espais que millor ha sabut interpretar la cuina del seu entorn. La rica pastisseria de Banyoles, des de les tortades a les cansalades, la pasta de full i la nata, viu la seva resurrecció a l’obrador Ca l’Arpa. Igualment, tota aquella cuina de pèl i ploma, de l’aviram de corral, tan clàssica a Banyoles. Montse Lao completa l’oferta amb un celler amb una de les cartes més completes de vins naturals.

El cuiner


  • Pere Arpa

    Pere Arpa

    Som artesans de la cuina, entenem que darrera de cada plat hi ha d’haver l’ànima del cuiner però també del productor.

Ca l'Arpa

  • Direcció

    Passeig Indústria, 5, 17820 Banyoles
    www.calarpa.com
    +34 972 572 353

  • informació pràctica

    Tancat diumenge nit i dilluns.

AVANTATGES DEL PASSAPORT

Consulta les teves estrelles