Bo.Tic

El restaurant


Albert Sastregener i Cristina Torrent van obrir les portes del Bo.Tic, a Corçà, poc abans de les festes nadalenques del 2007. Tres anys més tard, en la guia Michelin del 2010 ja van lluir una estrella. Sastregener fa una cuina creativa, vistosa, amb nombroses picades d’ullet, inspirada en la cuina tradicional empordanesa, però compromesa amb l’avantguarda. Així mateix, hi destaca el seu gran celler.

El cuiner


  • Albert Sastregener

    Albert Sastregener

    Una proposta gastronòmica creativa, d’autor, innovadora i compromesa, inspirada en l’essència de la cuina tradicional empordanesa.

Bo.Tic

  • Direcció

    Ctra. C-66, Km 11,5, 17121 Corçà
    www.bo-tic.com
    +34 972 630 869

  • informació pràctica

    Tancat del 18 gener al 4 març.
    Dilluns, diumenge nit i dimarts, excepte a l’estiu.

AVANTATGES DEL PASSAPORT

Consulta les teves estrelles