El passaport


El passaport de Girona Territori d’Estrelles invita als amants de la gastronomia a realitzar un recorregut per conèixer tots els establiments amb estrella Michelin i gaudir de experiències úniques.

El passaport  permet accedir a una comunitat exclusiva on cada vagada que se visita un nou restaurant s’acumulen estrelles fins a completar la ruta.

ON ES POT ACONSEGUIR EL PASSAPORT?

El passaport únicament es pot aconseguir en els establiments amb estrella Michelin de la província de Girona. Un cop registrat al restaurant vostè rep el seu passaport.

COM FUNCIONA?

Cada vegada que visiti un nou restaurant del Territori, el xef li segellarà el passaport i li oferiran la promoció exclusiva per als membres de la comunitat Girona Territori d'Estrelles.

El passaport ofereix avantatges especials als membres de la comunitat. Planifica la ruta i visita tots els restaurants amb estrella Michelin de Girona.

Segons acumuli estrelles podrà participar en esdeveniments exclusius per als membres de la comunitat com master class, degustacions o visites a productors.