Actualitat


PONÈNCIA DE QUIM CASELLAS A MERCAT DE MERCATS

25 d’octubre de 2015 . Barcelona

Del 23 al 25 d’octubre de 2015, al pla de la Catedral de Barcelona, va tenir lloc la 4a edició de Mercat de Mercats.

En el marc d’aquest esdeveniment, Quim Casellas del restaurant Casamar de Llafranc, va elaborar una recepta amb productes gironins, i va explicar el projecte Girona Territori d’Estrelles, al públic assistent.

La ponència va tenir lloc a l’Aula Gastronòmica de Mercat de Mercats, i la recepta que va elaborar davant els assistents va ser Roca de foie-gras mi cuit amb gelat de violeta tofee de mores i pa de te.

En aquesta ocasió, Casellas va escollir el foie com a protagonista de la seva recepta, i fent així un picada d’ullet a un dels productes distingits amb el segell de Girona Excel·lent.

 

SOPAR INAUGURAL DE LA FIRA WTM QUE OFEREIX L’AGENCIA CATALANA DE TURISME A LONDRES

2 de novembre de 2015.  Hotel Mandarin - Londres

El 2 de novembre va tenir lloc el sopar inagural, que cada any organitza l’Agència Catalana de Turisme a Londres, previ a l’inauguració de la fira World Travel Market.

Enguany, el col·lectiu Girona Territori d’Estrelles, va ser l’encarregat d’elaborar l’esmentat àpat, i va ser Javi Cabrera del Restaurant Els Brancs de Roses, Quim Casellas del Restaurant Casamar de Llafranc i Paco Pérez del Restaurant Miramar de Llança, els representants del col·lectiu que varen elaborar l’àpat.

Els convidats al sopar eren representants del sector turístic, operadors turístics i premsa especialitzada.

Un menú excel·lent que va mostrar una vegada més les excel·lències del territori gironí.